Novosti tvrtke

Dom / Vijesti / Novosti tvrtke / Šangajska izložba Adsale Beimete Machinery pokazuje visokokvalitetni bačvasti vijak

HC Plastics Network Vijesti: Zhejiang Beimeite Machinery Co., Ltd. specijalizirana je za proizvodnju serija proizvoda s vijcima, rastopljenim ulošcima koji se naširoko koriste u domaćim i uvezenim strojevima za injekcijsko prešanje od 30-40000 grama, ekstruderu s jednim vijkom od 15-250 mm, konusu od 30-130 mm , Paralelni dvopužni ekstruder i razni strojevi za gumu, kemijski tkalački stan, strojevi za puhastu hranu i tako dalje. Koristeći visokokvalitetni čelik 38CrMoALA, proizvod kroz kaljenje, kvalitetu, nitriranje, fino brušenje, poliranje i druge procese Seiko proizvodnje, strogo se odnosi na ISO9002 međunarodni sustav kontrole kvalitete, proizvodi zadovoljavaju međunarodne standarde. U isto vrijeme, GII113 legure na bazi nikla (novi čelik 3#) također se mogu proizvesti zavarivanjem raspršivanjem legura (PTA bimetali). Osim podrške kompletnim tvornicama strojeva u zemlji i inozemstvu, tvrtka također obvezuje sporadična pisma kupaca u posao obrade uzoraka. I može pomoći u mapiranju, dizajnu. Tvrtka posvećena pružanju usluga kupcima, pozdravila je upite o posjetu novih i starih kupaca. Misija tvrtke: Orijentirana na iskrenost, uspostava kvalitete, pionirstvo i težnja za izvrsnošću. (Broj štanda W3Q01)
Proizvodi izlagača:
Bačvasti vijak
Pribor za ekstruder stroja za injekcijsko prešanje - bačvasti vijak. Naširoko se koristi u domaćim i uvezenim strojevima za injekcijsko prešanje od 30-400000 g, jednopužnim ekstruderima od 15-250 mm, konusnim dvopužnim ekstruderima od 30-130 mm i raznim strojevima za gumu, kemijskom tkalačkom stanu, strojevima za puhastu hranu itd. Koristeći visokokvalitetni čelik 38CrMoALA, proizvod se proizvodi kaljenjem i popuštanjem, kvalitativnim, nitriranjem, finim brušenjem, poliranjem i drugim postupcima. Strogo slijedi ISO9002 međunarodni sustav kontrole kvalitete.