Novosti tvrtke

Dom / Vijesti / Novosti tvrtke / Bimetal: Orijentiran na iskrenost Donošenje proizvoda kupcima

Bimetal: Orijentiran na iskrenost Donošenje proizvoda kupcima

[Intervju mreže China Plastics Machinery Network] Dana 25. travnja 2016., 30. Kineska međunarodna izložba industrije plastike i gume (CHINAPLAS 2016) svečano je otvorena u Shanghai New International Expo Center. Zhejiang Beimeite Machinery Co., Ltd. (u daljnjem tekstu Beimei Te) predstavio je nekoliko proizvoda. Tijekom izložbe, g. Chen Wujun, predsjednik Bemidta, intervjuirao je novinar China Plastics Machinery Network. Govorio je o razvoju Bemitea i g. Chena. Detaljno je predstavio percepcije industrije, izazove tvrtke i očekivanja od sajma.
(Intervju s g. Chen Wujunom, predsjednikom Beimeitea)
Bimetal je tvrtka specijalizirana za proizvodnju serije proizvoda s vijcima i ulošcima za topljenje. Osnovana je više od 20 godina. “U Zhoushanu postoji čak nekoliko stotina tvrtki koje proizvode vijke, a tvrtke se međusobno bore za cijene. Kvaliteta proizvoda s niskim cijenama mora biti pogođena. Nesređena konkurencija i začarani krugovi mogu dovesti samo do kočenja razvoja jedne tvrtke. Ovo nije put kojim želim ići. U ovom slučaju, bolje je otići van i razvijati strana tržišta", rekao je Chen Dong. "Godine 2005. predložio sam ideju 'preživljavanja kod kuće i razvoja kod kuće'. Kroz ove godine razvoja Bemidt je postavio određenu razinu u inozemstvu. Temelj, ali to još uvijek nije dovoljno. Moramo nastaviti s našim naporima."
Govoreći o razlici između Bemida i drugih tvrtki, Chen Dong je rekao: "Razlika je u tome što mi pokušavamo naučiti napredno inozemno iskustvo. Upravo zato što dolazimo u kontakt s kupcima sa svih razina svijeta, posebno korisnicima srednje klase ( Srednji korisnik poznaje proizvod. U stvarnom radu nailazi na tehnologiju dobrog iskustva, koristimo je za to i dodajemo njezine vlastite elemente. Istraživanjem i razvojem polako isprobavamo. Kada je kupac zadovoljan, mi također smo zadovoljni. U to je vrijeme ovo postalo naše vlastito bogatstvo."
Govoreći o percepcijama industrije, Chen Dong je rekao: "Plastični strojevi počeli su relativno kasno u zemlji i imaju povijest od sto do dvjesto godina u stranim zemljama. Kina je zapravo započela prije više od 30 godina, ali je brzo napredovala. Tehnologija je primarna proizvodna snaga. Samo kada je oprema dobro napravljena, može se razvijati tvrtka i društvo, a zatim može pokretati razvoj drugih industrija. Sada svi govorimo o Industriji 4.0, Njemačka je prva u razvoju strojeva za plastiku, a njemačkoj realizaciji Industrije 4.0 dugo je trebalo. S vremenom imamo dobru ideju, ali put do postizanja Industrije 4.0 još je jako dug. Koliko ja osobno mislim, tržište plastike postupno će težiti razlikovati između high-end i low-end, korištenje plastike u obitelji s prošlih 38% na sadašnjih 60%, ali europske zemlje dosežu 70%, a Kina ima vrlo dug proces razvoja. To je smjer u kojem bismo trebali uzeti."
Govoreći o očekivanjima od ove izložbe, Chen Dong je rekao: „Izložba je pozornica za prikazivanje korporativne kulture i brenda. Povećanjem broja istovrsnih izlagača i razvojem mreže praktični značaj nije toliko velik kao prije. Svrha je da stari agenti za kupce osjete olakšanje i da znaju da se Bemider neprestano razvija. Sudjelovati je bolje nego ne sudjelovati, a izlagači ipak imaju određeni učinak."
Bimetal se uvijek pridržavao načela "orijentiranog na iskrenost, orijentiranog na kvalitetu, pionira i težnje za izvrsnošću". Visokokvalitetni proizvodi su čarobno oružje za uspjeh. Integritet je kamen temeljac razvoja poduzeća. Bemid stalno raste. U budućem razvoju vjerujemo da će Bemid čvršće i sređenije ići naprijed i zasjati na većem tržištu.
(Ovaj članak Izvor: China Plastic Machinery Network)